Beoordelingen van Sushi One Amsterdam

Recente recensies van Sushi One Amsterdam

5 sterren na 39 reviews

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Super, bestel regelmatig, knap om altijd die constante kwaliteit te leveren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

prima als steeds

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfecte Sushi ๐Ÿฃ

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk, supervers en heel goed gemaakt. De beste sushis ooit. Top!! Een aanrader.๐Ÿ‘

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

prima als steeds

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Kan niets anders zeggen dan subliem.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

goed als steeds

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

goed als steeds

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, goede prijs

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend ๐Ÿ‘

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prijs kwaliteit Super, vers, vriendelijke mensen en klaar op afgesproken tijd.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

snelle bestelling. snelle afhandeling. lekker resultaat.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

prima. besteld op tijd klaar en ook nog fijn eten

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag wat gasten op bezoek, enthousiaste reacties, vers en super lekker. Zelfs een flesje soja saus erbij, wat een service ๐Ÿ‘

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend, vers en met aandacht bereid

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi kan het iedereen maken. Maar sushi rijst van Sushi One is bijzonder lekker. Het is zeker een aanrader voor iedereen . Tot snel weer

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende service en kwaliteit.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk ๐Ÿ‘

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zelfs op maandag super verse sashimi, zijn heel fijn en inmiddels vertrouwd. Ik ben fan๐Ÿ‘

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Brilliant zoals Sushi gemaakt dient te worden.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zelfs op maandag super vers zoals gewoonlijk. Echt knap die constante goede kwaliteit.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super ๐Ÿ˜€

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker en vers.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets aan toe te voegen, gewoon TOP.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Echt prima kwaliteit. We komen terug!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi-one zit sinds kort bij ons in de buurt en wij willen graag ondernemers in de buurt steunen. Gisteravond langs gegaan om menu te halen en om vervolgens langsgelopen om bestelling door te geven. Helaas was dat alleen online mogelijk dus ben ik weer terug gegaan naar huis om online bestelling door te geven. Menukaart en online bestel mogelijkheden bleken niet overeen te komen dus moest ik mijn bestelling opnieuw samenstellen en vervolgens betalen. Gedaan! Binnen 5 minuten werd ik gebeld en geappt dat de bestelling niet geleverd kon worden, omdat ik teveel had besteld en dat ik mijn geld terug zou krijgen. Dat laatste is ook netjes en snel gebeurd maar ik vind het wel vreemd dat sushi one niet de capaciteit heeft om iets grotere bestellingen te kunnen leveren. ik zal ze zeker nog een kans geven maar de eerste indruk en kennismaking is niet zoals het zou moeten zijn.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden online besteld en afgerekend. Nadat de sushi maar niet kwam, bleek ik een gemiste oproep en voicemailbericht te hebben met de boodschap dat ze geen bezorgers hadden en daarom de bestelling niet konden bezorgen. Tegenvaller op de zaterdagavond! Wel 5 sterren voor kwaliteit omdat ik weet dat het goede sushi is, maar geen goede service vandaag.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke sushi en goede, snelle bezorging ook

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi, aanrader!

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onvoorstelbaar wat een kwaliteit. Niet zomaar 1 keer, gewoon iedere keer weer. Bezorging komt zelfs boven brengen, zo aardig ik was ben en blijf fan. Super

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al aantal keren eerder besteld. Zoals gewoonlijk alles prima in orde. Heel knap dat kwaliteit altijd goed is. ๐Ÿ‘

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service. Was binnen 15 minuten klaar en was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.